Het Corona virus zet de wereld op zijn kop, maar creativiteit vloeit meer dan ooit. Daarom brengt Frank een creatief eerbetoon aan onze nieuwe helden. De mensen die al jaren doen wat ze doen, maar nu pas gezien worden. Deze dame op sokkel staat voor alle mensen die ons land dragen in tijden van nood. Ziekenhuispersoneel, schoonmakers, vakkenvullers, politieagenten en ambulancebroeders, maar ook de kraamverzorgsters die jonge moeders helpen, buren die elkaars kinderen opvangen, boekhouders die onze financiën uitpluizen en gemeentepersoneel die onze aanvragen verwerken. Onze dank is groot!

Wat bereiken we ermee?

Door dit beeld te verspreiden, laten we al deze mensen zien dat we aan ze denken. Zoals zij voor ons zorgen, willen we dat er ook voor hun wordt gezorgd. Met die boodschap hopen we dat ze zich gesteund en gewaardeerd voelen als ze na een lange dag naar huis fietsen.

Wat kunnen we doen?

Share the love! Verspreid dit beeld zo veel mogelijk. Deel het op je socials, stuur het naar iemand die je een hart onder de riem wil steken of print het uit en plak het voor je raam. Onderaan deze tekst vind je downloads van de bestanden.

Persoonlijke boodschap voor jouw held

In de witruimte op de sokkel (zie de posters) is er plek voor de naam van jouw held. In deze tijd betekent ‘voor elkaar zorgen’ vaak juist om van elkaar weg te blijven. Toch zijn we meer verbonden dan ooit en willen we elkaar onze waardering laten voelen. En in een eenzame tijd is dat wat je nodig hebt! Je vader, moeder, opa, oma, vrienden, collega’s.. Laat je helden zien wat ze voor je betekenen!

#ZorgVoorJeHelden

Vergeet online niet de hashtag #ZorgVoorJeHelden te vermelden, zodat de boodschap op zo veel mogelijk plekken kan aankomen. Heb je een poster voor je raam hangen? Maak er een foto van en post het online!

Downloads

Klik hier om de a4 Poster in kleur te downloaden als PDF.

Klik hier om de a4 Poster in kleur te downloaden als JPG.

Klik hier om de a4 Poster in zwart-wit te downloaden als PDF.

Klik hier om de a4 Poster in zwart-wit te downloaden als JPG.

Klik hier om de vierkante Instagram versie te downloaden als JPG.

Van de makers

We zien dat ons idee met enthousiasme wordt opgepakt en dat is hartverwarmend en overweldigend. We vinden het te gek dat je mee doet en zijn mega trots om te zien hoe snel zich dit verspreidt. Dank je wel!

Frank Hoogendoorn
Bjorn Op Den Buijsch