Privé Yoga

Michelle van Harmonie Yoga verzorgt bij ons privé yogasessies, wat inhoudt dat je individueel les krijgt of gezamenlijk tot maximaal 4 personen. Zo krijg je alle aandacht en worden de sessies volledig op jouw kunnen, doelen en behoeften aangepast.

DE LES

  • De sessie begint met Pranayama; ademhalingsoefeningen voor reiniging, meer energie en balanceren van de hersenhelften.
  • Hierna zorgt de flow van de Zonnegroet voor opwarming van het lichaam en flexibiliteit van de ruggengraat.
  • Twaalf Asanas, de yogahoudingen, stimuleren net als Chineese accupunctuur drukpunten, waardoor Prana (energie) gaat stromen. De basishoudingen zorgen voor een vitaal en krachtig lichaam én concentratie van de geest.
  • Een diepe eindontspanning sluit de les af.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Vooraf vul je een intakeformulier in en bespreek je met Michelle een aantal punten die voor jou belangrijk zijn.

HET DOEL

Tijdens de les staan inspanning en ontspanning centraal. De inspanning is geconcentreerd de yoga houding inkomen en bewust in de houding zijn. Ontspanning is het lichaam leren spanning weer los te laten. Door bewust te leren ontspannen, geven we het lichaam en de geest écht rust, met alle positieve effecten tot gevolg.

De inspanning-ontspanning, zorgt voor harmonie in lichaam en geest.

Het doel van deze yogavorm is leren bewust te zijn in het moment, zowel op de mat als in het dagelijks leven. Stress momenten de baas te worden en lichaam en geest te kalmeren.