Over mij

Hi, Lieselot hier! Voor velen een bekend gezicht, want sinds ik deze salon opende in 2009 zie ik veel klanten nog altijd met regelmaat terug. Dat is dan ook één van de leukste onderdelen van mijn werk.

Toen ik begon was ik piepjong, maar vastberaden. Omdat ik me niet altijd kon vinden in de commerciële beautywereld besloot ik me zelfstandig verder te verdiepen in wat huidverzorging voor mij kon betekenen. Zo vond ik mijn authentieke werkwijze.

Ik gebruik niet graag de term ‘schoonheidsspecialist’ omdat huidverzorging voor mij niet gaat over mooi zijn. Met mijn behandelingen en adviezen streef ik naar een huid die gezond, stabiel en in balans met de rest van het lichaam is. Want een sterke huid kan zichzelf onderhouden. Daar zijn geen tientallen potjes voor nodig.

Sinds maart 2023 ben ik mama van onze prachtige dochter Lumi en staat mijn werk in de salon op een lager pitje. Sindsdien richt ik me op persoonlijk huidadvies via online consulten en deel ik no-nonsense informatie over huidverzorging in mijn e-books. Je kunt me vinden op www.lot-emilie.nl en via Instagram @lot.skinsupport.