Kids Collab

Al op jonge leeftijd maken kinderen hun eerste kunstwerken.
De verbeelding is eindeloos en creativiteit heeft nog geen rem. Een grote inspiratie voor een kunstenaar..
Dit vraagt om een samenwerking!

KIDS COLLAB

We creëren een kunstwerk die door een samenwerking van kind en kunstenaar tot stand is gekomen. Het kind maakt de achtergrond; alle remmen mogen los, met grote penselen en verschillende (eventueel vooraf afgesproken) kleuren kunnen ze hun ei kwijt op het doek. Later schildert Frank daar overheen een portret van het kind, zodanig dat het in harmonie is met de achtergrond.

 • FOTO

  Wat we eerst nodig hebben, is een goede, duidelijke foto van het kind/de kinderen. Die kan je zelf aanleveren, maar kunnen we ook nog maken tijdens de schildersessie.

 • SCHILDERSESSIE

  Dan krijgen we natuurlijk de schildersessie! Als opdrachtgever heb je de mogelijkheid om vooraf kleuren vast te stellen om een klein beetje te sturen. Kleine kindjes zullen vrij willekeurig het doek inkleuren, oudere kinderen zullen graag iets maken. Alles mag!

 • HET PORTRET

  In de weken daarna zal Frank aan de slag gaan met het portret. Deze zal in overleg van een foto worden nagemaakt, met Frank zijn eigen draai en creativiteit.

 • OVERLEG

  Gedurende het proces krijg je als opdrachtgever een keer de mogelijkheid om te komen kijken of alles naar wens gaat. Dan kan Frank eventueel nog wat aanpassingen doen.

 • OPHALEN

  Als het werk klaar is, wordt het met jouw goedkeuring vernist en mag je het komen ophalen. Hoe lang dat duurt, valt met een creatief proces nooit exact te zeggen. Je kunt rekening houden met ±2 maanden. Frank zal je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

TARIEVEN

Er zijn veel verschillende opties en combinaties mogelijk;
één kind of meer, één doek of meerdere doeken, verschillende afmetingen van doeken, etc.
Wij zijn nog bezig met een overzichtelijke tabel van de kosten die binnenkort op deze pagina zal verschijnen.
Wil je alvast meer weten? Neem dan gerust contact op!
hello@frankieandolive.nl